WEBSITE

 

Een website is tegenwoordig niet alleen een informatiemiddel. Nee, het is ook hét online visitekaartje van uw organisatie.

Bij SF Studio kunt u terecht voor goed webadvies, fraai webdesign, vakkundig webdevelopment, professionele hosting en accurate tekstproductie. Teksten waardoor u beter gevonden zult worden met zoekmachines zoals Google.

En wat dacht u van uitbreiding door middel van een webshop, filmpjes of digitaal agendabeheer? SF Studio kan u hierin ondersteunen. Onder andere een goed communicatieplan vormt de basis van uw website. Hierin wordt een analyse van de doelgroep(en) gemaakt, promotiemix en onder andere uw (gewenste) imago.

 

Uw website is een belangrijk medium voor het contact met uw (toekomstige) klant. Met een goed communicatieplan legt u de basis van uw website. Wij maken met u een analyse van de doelgroep(en), een promotiemix en onder andere uw (gewenste) imago. En daarmee bouwen wij voor u een klantvriendelijke website.

 

WEBDESIGN ADVIES

In de meeste gevallen bouwen wij voor u uw website, maar het komt ook voor dat wij adviezen uitbrengen voor het bouwen, aanpassen (redesign) en/of uitbreiden van uw website.

Vaak vindt uitbreiding plaats met een webshop of nieuwsbrief-module.

Een gratis website bestaat niet. Dat weet u ook wel. Maar door een website te ontwikkelen met gezond verstand kunt u wel veel geld besparen. Wij zullen u bijvoorbeeld niet adviseren continu geld uit te geven aan goede zoekresultaten bij Google. Wij bouwen gewoon een betere website die zonder terugkerende kosten hoog scoort bij zoekmachines. Laat u voor webdesign dus adviseren door SF Studio.

 

WEBSHOP EN -DEVELOPMENT

Uw website is een dynamisch communicatiemedium. Om het voor uw doelgroep interessant te houden uw website regelmatig te bezoeken, dient u deze steeds te actualiseren.

Uiteraard is het ook mogelijk uw website uit te breiden. Een webwinkel of webshop kan een uitstekende aanvulling zijn op uw bestaande website. Zeker wanneer u deze door het ontwerp goed laat integreren in uw bestaande website. Ons reclamebureau kent de weg in de wereld van webwinkels, webwinkelsoftware en webwinkelhosting. Wij vinden voor u een passende oplossing.

Interactie met de bezoekers van uw website is ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan formulieren, waarmee klanten hun interesse voor uw producten en diensten tonen, een poll waarmee u uw klanten kort en snel kunt enquêteren of een forum waarop cliënten van een zorginstelling met de cliëntenraad kunnen communiceren. Alle dynamische elementen die u aan uw site wilt toevoegen programmeren wij in uw website op zodanige wijze dat deze functioneel en in de stijl van uw website toegankelijk zijn voor de bezoekers.

 

 

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .